Помош?

00389 34 211 123   00389 71 605 665
  • Македонски јазик
  • English language
  • ελληνική γλώσσα
  • ελληνική γλώσσα

ДОБРЕДОЈДОВТЕ

На веб страната на центарот за дентално здравје ПЗУ Др.Хилда Колева.
Ве покануваме да ја разгледате и се надеваме дека ќе ги најдете одговорите на сите прашања околу нашите услуги, најнови понуди и активности.
Ве очекуваме во пријатен, топол и професионален амбиент. Нашиот тим ќе му помогне на секој пациент да постигне врвно дентално здравје и прекрасна насмевка.


Promotions